Nomineer een vrouw

Als we 2.500 boeken verkopen komt het boek er. Dat moet gaan lukken (koop het boek hier)! En in de tussentijd gaan we alvast door met de inhoud. Welke 100 Nederlandse bijzondere vrouwen komen in het boek? 

Vrouwen waarvan wij vinden dat ze er sowieso in moeten komen zijn onder andere Anouk Teeuwe, Raden Adjeng Kartini, Virginia Dementricia, Audrey Hepburn, Gloria Wekker, Aletta Jacobs, Khadija Arib, Fong Leng, Kenau Simonsdochter Hasselaer, Nikkie de Jager, Danielle van Grondelle, Manja Blok, Alexandrine Tinne, Haseena Bibi Bakhtali, Liesbeth List, Annie MG Schmidt, Noraly Beyer, Adelheid Roosen, Neelie Kroes, Harriette Verwey, Rahma el Mouden, Femke Halsema, Lucia de Rijker, Nelli Cooman en het Nederlands vrouwen elftal.

Stuk voor stuk bijzondere vrouwen die hun eigen pad hebben gevolgd, die durven gaan en staan voor hun eigen idealen ondanks de weerstand die er mogelijk is in hun omgeving. Vrouwen die echt een rolmodel zijn. Maar naast alle bekende vrouwen, zijn er ook talloze vrouwen die we nog niet kennen, maar die wel vele anderen inspireren. Daarom nodigen we jou uit om iemand te nomineren! 

Welke vrouw mag voor jou niet ontbreken?

Jij kunt mede bepalen wie er in het boek komt! Laat ons hieronder weten wie niet mag ontbreken en waarom. ROSE Stories maakt de uiteindelijke selectie samen met onze (nog te vormen) Raad van Inspiratie.
 

Wie wil jij nomineren?

Vul de velden in. 

Copyright ROSE stories/Firma Twist 2020

  • 001-facebook
  • 002-instagram